Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο


Καλώς ορίσατε στην Action Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Σάμο. Σας προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων βασισμένη στις απαιτήσεις – εμπιστοσύνη και τα σχόλια των πελατών μας.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, σας παρέχουμε τις καλύτερες προσφορές και τιμές για την επιλογή σας. Ξεκινήστε την κράτηση σας επικοινωνώντας μαζί μας μέσω τηλεφώνου η κινητού, και θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για να κάνετε την βόλτα σας με ηρεμία και χαλάρωση στο Νησί.
Οι εμπειρία και επαγγελματισμός των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις φιλικές υπηρεσίες, εγγυώνται την ευχάριστη διαμονή σας στο νησί.


 

Η Αction ενοικίαση αυτοκινήτων δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις απαιτήσεις και την ικανοποίηση των πελατών.


Σημεία να επισκεφθείτε στη Σάμο


Η Σάμος είναι ένα πανέμορφο, καταπράσινο νησί με υπέροχα μονοπάτια, κρυφές παραλίες, βουνά, δάση και αρχαιολογικούς χώρους μεγάλης ιστορικής σημασίας. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με το αυτοκίνητο. Το μεγαλύτερο μέρος της Σάμου είναι λοφώδες και ορεινό, έτσι αν θέλετε να την εξερευνήσετε και με τα πόδια, πρέπει να είναι σε αρκετά καλή φόρμα. Το περπάτημα είναι θαυμάσιος τρόπος για να απολαύσετε τα υπέροχα τοπία της Σάμου. Υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας για όλα τα επίπεδα. Σε μία μόνο βόλτα μπορείτε να απολαύστε την άπλα της θάλασσας, την εκπληκτική ορεινή ακτή της Τουρκίας, εύφορες κοιλάδες της Σάμου, αρχαία μεταλλεία και ερείπια, το θαύμα της μηχανικής της σήραγγας Ευπαλίνος, και το μοναστήρι της Σπηλιανής. Και αυτό είναι μόνο ένα τετράωρο περίπατο στην νότια πλευρά του νησιού. Η βόρεια ακτή είναι πιο δύσκολα προσβάσιμη, αλλά υπάρχουν εκπληκτικά μονοπάτια πεζοπορίας στα ορεινά χωριά. Κοιτώντας κάτω από τα ύψη, η καλλιεργούμενη βουνοπλαγιά παρουσιάζει μια οπτική πανδαισία από αμπελώνες και ελαιώνες που ανεβαίνουν προς τα επάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.

Παραλίες στην Σάμο


Η Σάμος έχει υπέροχους κόλπους, κρυστάλλινα νερά με αμμώδεις παραλίες οργανωμένες (με άμμο ή βότσαλα), και καταπράσινα τοπία που θα σας μαγέψουν. Είναι ιδανική για κολύμπι και χαλάρωση. Με το φυσικό μεγαλείο τις ατελείωτες παραλίες, θα σας γοητεύσει. Οι παραλίες σας περιμένουν, με απολαύσεις οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες σας. Η Γαλάζια Σημαία οδηγεί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης στις παραλίες και μαρίνες μέσω αυστηρών κριτηρίων που ασχολούνται με την ποιότητα του νερού, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια, καθώς και άλλες υπηρεσίες.

Μερικές παραλίες της Σάμου:Παραλάβετε & παραδώστε το αυτοκίνητο
σας όπου επιθυμείτε.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Καρλόβασι και στον Κάμπο Μαραθόκαμπου . Μπορείτε να παραλάβετε το όχημά σας στα γραφεία μας ή μπορούμε να σας το παραδώσουμε οπουδήποτε στο νησί. Ολοκληρώνοντας την ενοικίαση, μπορούμε να παραλάβουμε το όχημα σε τοποθεσία της επιλογής σας .

Κάθε χρόνο, όλα τα αυτοκίνητα περνάνε service από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας Citroen και Peugeot στο Καρλόβασι. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο από την Citroen στην Αθήνα. Παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ώστε οι διακοπές σας να κυλήσουν ομαλά χωρίς προβλήματα στα ταξίδια σας.